Dit is een bericht van de bibliotheek

Er kunnen weer volop Verrassingstassen worden besteld bij de bibliotheek. Met een geleende bakfiets van Buurten met Buren worden deze week een aantal verrassingstassen in Huizen bezorgd. 

Verrassingstas aanvragen

U kunt een verrassingstas met vijf boeken bestellen door het aanvraagformulier volledig in te vullen en aan te kruisen welk genre de voorkeur heeft. Bibliotheekmedewerkers maken daarna een verrassingstas klaar. Met een e-mailbericht wordt u geïnformeerd wanneer de tas klaarstaat en kan worden opgehaald bij een bibliotheekvestiging naar keuze. 

Inleveren boeken

De boeken hoeven pas weer te worden ingeleverd als u nieuwe boeken komt ophalen of als de bibliotheek weer fysiek geopend is. De boeken die u thuis heeft, mag u dus nog even houden. De telaatgelden worden niet berekend als de bibliotheek gesloten is. Uiteraard kunnen boeken altijd online of via de Wise app worden verlengd.

Bezorgservice

Voor alle inwoners uit Huizen, Laren en Blaricum met een kwetsbare gezondheid, ongeacht leeftijd, is het mogelijk om via de bezorgservice bibliotheekmateriaal thuis bezorgd te krijgen. Deze extra bezorgservice is er voor zowel leden als niet-leden. Kijk voor meer informatie hierover op de speciale webpagina.