De gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren hebben een boekje gemaakt over zorg en ondersteuning in de drie gemeenten. In dit boekje vindt u informatie over bewegen, ontmoeten en financiële ondersteuning. Ook worden verschillende organisaties genoemd die activiteiten aanbieden.

Een fit en vitaal leven is ontzettend belangrijk. Het helpt om een goede weerstand te hebben, rust in het hoofd te vinden en van het leven te genieten. Dat wensen we voor alle inwoners in onze gemeenten. En als het (even) niet lukt, zijn er organisaties die ondersteuning kunnen bieden.

U kunt het boekje ophalen bij het gemeentehuis van de BEL, huisartsenpraktijken en dorpshuizen. Ook is het mogelijk om het te downloaden als pdf, onder de kop 'Document'. De sociale kaart van gemeente Huizen kunt u vinden op de pagina Sociale kaart.

Leefstijlpunt

Voor vragen over dit boekje of over vragen rondom welzijn, bewegen en leefstijl bent u van harte welkom bij het Leefstijlpunt in de Malbak (Blaricum), het Huis van Eemnes en het Brinkhuis (Laren). Kijk voor meer informatie en de actuele spreekuren op de website van:

Document

Kunt u de pdf niet lezen of wilt u een papieren versie aanvragen? Neem dan contact op met het Informatiepunt. Dat kan via e-mail: info@maatschappelijkezaken.nl, of telefonisch: (035) – 528 12 47.