Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met uw eigen consulent, via het mobiele nummer dat u ontvangen heeft. Heeft u nog geen vaste consulent? Neem dan contact op met het Informatiepunt Maatschappelijke Zaken van de gemeente. Meer informatie vindt u hieronder.

Gewijzigde openingstijden 

De openingstijden van het gemeentehuis zijn in verband met de coronamaatregelen beperkt. Om die reden is het loket voor Maatschappelijke Zaken voorlopig gesloten.

Bezoekadres:

Gemeentehuis, Graaf Wichman 10 in Huizen

Postadres: 

Maatschappelijke zaken
Postbus 5
1270 AA, Huizen

E-mail:

E-mail: info@maatschappelijkezaken.nl

Telefoon:

Maatschappelijke Zaken is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar. U belt naar het telefoonnummer: (035) 528 12 47

Dag Telefonisch bereikbaar
Maandag 08.30 tot 17.00 uur
Dinsdag 08.30 tot 17.00 uur 
Woensdag 08.30 tot 17.00 uur 
Donderdag 08.30 tot 17.00 uur 
Vrijdag 08.30 tot 16.00 uur 
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Inloopspreekuur

Op zit moment zijn er geen inloopspreekuren. Dat komt door de coronamaatregelen. Dit geldt voor de vier gemeenten: Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes. 

Sociale wijkteams

Het sociaal wijkteam is er voor alle inwoners van de wijk. In het wijkteam werken wijkverpleegkundigen en sociaal werkers. Zij zijn de ‘oren en ogen’ van de wijk en kennen de wijk goed. Zij luisteren naar uw vraag of probleem en helpen bij het zoeken naar oplossingen. Wilt u meer weten over de sociale wijkteams? Of weten hoe u contact op neemt met het sociale wijkteam? Kijk dan op sociale wijkteams.

Gesprek

Wij gaan graag met u in gesprek over uw vragen en uw situatie. U kunt een gesprek aanvragen via: (035) 528 12 47 of via info@maatschappelijkezaken.nl.