Bent u een ondernemer uit Huizen, Blaricum, Eemnes of Laren en heeft u financiële zorgen of schulden? Het Loket voor zelfstandigen helpt u graag. 

U kunt bij het Loket terecht voor een gesprek met een consulent.

De hulp van het Loket is gratis. Wacht daarom niet langer en neem direct contact op via het mobiele nummer 06 29 85 20 77. Het Loket is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Of e-mail naar: zelfstandigenloket@huizen.nl.

Bureau Zelfstandigen Gooi en Vechtstreek

Zelfstandig ondernemers met (tijdelijke) financiële problemen kunnen ondersteund worden, bijvoorbeeld via een lening, een starterskrediet of een aanvulling op het inkomen tot bijstandsniveau. 

Aanvragen

Wilt u informatie, advies of een aanvraag indienen? En woont u in de gemeente Huizen, Blaricum, Eemnes of Laren? Maak dan een afspraak met het Bureau Zelfstandigen Gooi en Vechtstreek (Sociaal Plein) in Hilversum. U kunt op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur bellen met 14 035 (u noemt de gemeente Hilversum). Mailen kan ook, naar zelfstandigenloket@hilversum.nl.

Meenemen

Bij het indienen van een aanvraag neemt u het volgende mee:

  • Bewijs van inkomen, vermogen en schulden
  • De papieren van uw onderneming
  • Geldig identiteitsbewijs

Besluit bijstandverlening zelfstandigen

Heeft u als ondernemer financiële problemen? Dan kunt u ook een beroep doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). Met een Bbz-uitkering kunt u de kosten van uw levensonderhoud blijven betalen. Ook kunt u een lening krijgen voor investeringen in uw bedrijf. Op rijksoverheid.nl vindt u meer informatie.

U kunt in aanmerking komen voor de Bbz-regeling als u aan een aantal voorwaarden voldoet. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een Bbz-regeling? Doe dan de gratis Bbz-scan. Dan weet u het meteen.

Doe de Bbz-scan

  • Komt u volgens de scan in aanmerking voor een Bbz-regeling, maak dan direct een afspraak met Bureau Zelfstandigen via zelfstandigenloket@hilversum.nl.
  • Komt u volgens de scan niet in aanmerking voor een Bbz-regeling en bent u inwoner van de gemeente Huizen, Blaricum, Eemnes of Laren, neem dan contact op met zelfstandigenloket@huizen.nl.