Bent u werkloos en bent u op zoek naar werk? Of begint u net op de arbeidsmarkt en lukt het niet om aan het werk te komen? Wij helpen u graag.

Wij helpen u bij het vinden van werk dat bij u past en waarin u de meeste kans hebt op werk. Ontvangt u van de gemeente een uitkering dan helpt de gemeente u automatisch bij het vinden van werk. Maar ook wanneer u geen uitkering ontvangt kan de gemeente u onder bepaalde voorwaarden helpen bij het vinden van een baan wanneer u dat zelf niet lukt.
 

Hulp via de gemeente

De gemeente helpt u bij het vinden van een baan onder meer door het bieden van verschillende vaardigheidstrainingen, (korte) opleidingen en het actief aanbieden van vacatures. Samen met een consulent wordt bekeken wat er voor u nodig is om de juiste aan te vinden.

Aanvragen

Heeft u een vraag over hulp bij werk zoeken of wilt u een aanvraag indienen? Neem dan contact op met Maatschappelijke Zaken. Een consulent denkt met u mee over een oplossing die bij u past. Op de pagina werkwijze Maatschappelijke Zaken kunt u meer lezen over hoe onze werkwijze eruit ziet en wat u van ons kunt verwachten.