Wilt u actief meedoen in de buurt? Meer contact hebben met andere mensen? Iets voor of met een ander doen? Er is heel veel mogelijk en voor alle leeftijden.

Vrijwilligerswerk doen

Doet u graag iets voor of met een ander? Dan kunt u vrijwilliger worden. Bijvoorbeeld bij Vrijwilligerscentrale Huizen(externe link) of Vrijwilligerscentrale Blaricum, Eemnes en Laren(externe link). Zij helpen u bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk.

Op de website Huizen voor elkaar(externe link) kan iedereen een oproep plaatsen. U kunt zelf aanbieden om een klusje te doen. Maar u kunt ook reageren op een oproep van iemand anders die contact zoekt. Bijvoorbeeld om af en toe een spelletje te doen. Als u dit ingewikkeld vindt, kan de Vrijwilligerscentrale Huizen(externe link) of de Versa Vrijwilligerscentrale Blaricum, Eemnes en Laren(externe link) u hierbij helpen.

Wilt u betekenisvol vrijwilligerswerk doen in Blaricum, Eemnes of Laren? De vrijwilligerscentrale(externe link) heeft een grote vacaturebank met veel verschillende vacatures en u kunt ook uzelf aanmelden als vrijwilliger.